Refund policy

Bytte & Retur

Er du mot formodning ikke helt fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere varene innen 14 dager fra leveringsdatoen dersom returvarer er ubrukt, uvasket, merket og i den opprinnelige tilstanden. 

Ønsker du å bytte til annen modell, farge eller størrelse eller tilgodelapp har du 30 dager på deg. Husk at du selv må legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til. Ønsker du å bytte til en vare som er utsolgt må du returnere varen og sette deg på venteliste og bli varslet dersom varen blir tilgjengelig igjen.

Husk at alle bytter/returer må registreres i vårt Retursenter (KLIKK HER >) før de sendes tilbake.

For at retur skal godkjennes må plagget være i uforandret tilstand:

  • Etikett skal sitte igjen på plaggene
  • Varen skal returneres i gjennomsiktig pose / eske varen ble mottatt - i tillegg til annen innpakning.
  • Ingen dyrehår/støv eller sterk lukt på plaggene
  • Badetøy og undertøy har samme returrett som alle andre varer. Husk at badetøy og undertøy kun kan prøves utenpå rent undertøy

Benytter du returetiketten som vi sender deg automatisk på e-post ved registrering av bytte/retur i vårt retursenter, tilkommer det en returavgift på 69 kr. Returavgiften trekkes fra beløpet som blir refundert. Dersom du ikke har mulighet til å skrive ut returlappen, kan du kontakte kundeservice og de vil hjelpe deg.

Pakker som ikke sendes med vår returetikett, kan vi ikke garantere kommer til riktig plass, og vi har dessverre ikke anledning til å hente returpakker på ulike hentesteder.

Hvis du fikk din ordre levert hjem på døren så kan du finne ditt nærmeste MyPack-returpunkt her.

En returhåndtering tilbake til vårt lager kan ta opptil 20 virkedager.