FAQ

Ivorie Studio Dress Lily Kjole - Pink Flower Print

FAQ

Fraktprisen er gratis for bestillinger over 1500 kr i Norge. For bestillinger under 1500 kr er fraktkostnaden 59 kr i Norge og 299 kr for resten av verden.

Normalt tar det 2-5 arbeidsdager å levere til adresser i Norge og 2-3 arbeidsdager for levering utenfor Norge med DHL express. Vennligst merk at det kan oppstå forsinkelser utenfor vår kontroll, som for eksempel tollbehandling ved bestillinger til utlandet eller lokale helligdager som forsinker leveransen.

Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjonen. Du kan bruke denne informasjonen for å spore leveransen på nettsiden til transportøren.

Vi tilbyr en enkel og problemfri returpolitikk. Du kan returnere varene dine innen 14 dager regnet fra dagen etter den dagen du mottok varen(e) din(e). For at returen din skal bli godkjent må den oppfylle våre returvilkår og være i den opprinnelige tilstanden. Se våre returvilkår her.

Det tilkommer en returavgift på 89 kr.


Badetøy og undertøy har samme returrett som alle andre varer. Husk at badetøy og undertøy kun kan prøves utenpå rent undertøy.

Ønsker du å bytte må du selv legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til.

Husk at alle bytter/returer må registreres i vårt Retursenter her her før de sendes tilbake.

En returhåndtering kan ta 20-40 dager.

Ja, ved bestillinger utenfor Norge kan det påløpe toll- og importkostnader. Disse kostnadene varierer fra land til land og er kjøperens ansvar. Vennligst sjekk tollregler og avgifter i ditt land før du bestiller, da slike kostnader er utenfor vår kontroll. Vi arbeider imidlertid fortiden med å få på plass et system som beregner toll og importkostnader ved utsjekk.

Vi aksepterer betaling med de fleste kredittkort, debetkort, Apple Pay, Vipps og Klarna. Alle betalinger blir behandlet sikkert og kryptert for å beskytte dine finansielle opplysninger.

Dessverre kan vi ikke garantere endringer eller avbestillinger etter at bestillingen er plassert. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt kundeservice umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vennligst ta kontakt med kundeservice umiddelbart, så vil vi hjelpe deg med retur eller erstatning så snart som mulig.

Selvsagt! Vi har en størrelsesguide tilgjengelig på nettsiden vår for å hjelpe deg med å velge riktig størrelse. Hvis du likevel er usikker, kan du kontakte kundeservice, så vil vi mer enn gjerne hjelpe deg med å finne din perfekte størrelse. 

hello@ivoriestudio.com