FAQ

Ivorie Studio Dress Lily Kjole - Pink Flower Print

FAQ

Fraktprisen er gratis for bestillinger over 1500 kr i Norge. For bestillinger under 1500 kr er fraktkostnaden 59 kr i Norge og 299 kr for resten av verden.

Normalt tar det 2-5 arbeidsdager å levere til adresser i Norge og 5-10 arbeidsdager for levering utenfor Norge. Vennligst merk at det kan oppstå forsinkelser utenfor vår kontroll, som for eksempel tollbehandling ved bestillinger til utlandet eller lokale helligdager.

Når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjonen. Du kan bruke denne informasjonen for å spore leveransen på nettsiden til transportøren.

Vi tilbyr en enkel og problemfri returpolitikk. Er du mot formodning ikke helt fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere varene innen 14 dager fra leveringsdatoen dersom returvarer er ubrukt, uvasket, merket og i den opprinnelige tilstanden.
Badetøy og undertøy har samme returrett som alle andre varer. Husk at badetøy og undertøy kun kan prøves utenpå rent undertøy.

Ønsker du å bytte til annen modell, farge eller størrelse eller tilgodelapp har du 30 dager på deg. Husk at du selv må legge inn en ny bestilling på det du ønsker å bytte til. Ønsker du å bytte til en vare som er utsolgt må du returnere varen og velge å motta tilgodelapp. Meld deg på venteliste og bli varslet dersom varen blir tilgjengelig igjen.

Husk at alle bytter/returer må registreres i vårt Retursenter (KLIKK HER >) før de sendes tilbake.

Benytter du returetiketten som vi sender deg automatisk på e-post ved registrering av bytte/retur i vårt retursenter, tilkommer det en returavgift på 69 kr. Returavgiften trekkes fra beløpet som blir refundert.

Pakker som ikke sendes med vår returetikett, må sendes direkte til Ivorie Studio AS, Birkedalsveien 34, 4640, Søgne. Vi har dessverre ikke anledning til å hente returpakker på hentesteder.

Hvis du fikk din ordre levert hjem på døren så kan du finne ditt nærmeste MyPack-returpunkt her.

En returhåndtering tilbake til vårt lager kan ta opptil 20 virkedager.

Ja, ved bestillinger utenfor Norge kan det påløpe toll- og importkostnader. Disse kostnadene varierer fra land til land og er kjøperens ansvar. Vennligst sjekk tollregler og avgifter i ditt land før du bestiller, da slike kostnader er utenfor vår kontroll. Vi arbeider imidlertid fortiden med å få på plass et system som beregner toll og importkostnader ved utsjekk. Så stay tuned for det! 

Vi aksepterer betaling med de fleste kredittkort, debetkort, Apple Pay, Vipps og Klarna. Alle betalinger blir behandlet sikkert og kryptert for å beskytte dine finansielle opplysninger.

Dessverre kan vi ikke garantere endringer eller avbestillinger etter at bestillingen er plassert. Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp, vennligst kontakt kundeservice umiddelbart, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Vi beklager dersom det skulle oppstå feil eller skader på varen du har mottatt. Vennligst ta kontakt med kundeservice umiddelbart, så vil vi hjelpe deg med retur eller erstatning så snart som mulig.

Selvsagt! Vi har en størrelsesguide tilgjengelig på nettsiden vår for å hjelpe deg med å velge riktig størrelse. Hvis du likevel er usikker, kan du kontakte kundeservice, så vil vi mer enn gjerne hjelpe deg med å finne din perfekte størrelse. 

ivoriestudio@gmail.com