Ivories stylingtips til sommerens eventer

Ivories stylingtips til sommerens eventer

Sommeren er høytid for en rekke morsomme begivenheter, fra bryllup og hagefester til strandutflukter og musikkfestivaler. Enten du planlegger en glamorøs kveld eller en avslappet dag i solen, er riktig antrekk nøkkelen.

Her deler vi våre beste stylingtips for å hjelpe deg med å føle deg komfortabel og flott på alle sommerens eventer.

Ivorie Studio Dress Yasmine Kjole - Lilac KOMMER SNART

1. Bryllup: Elegant og romantisk

Når du blir invitert til sommerbryllup, gjelder det å finne et antrekk som balanserer eleganse og komfort. Velg lette, luftige stoffer som lar huden puste i varmen. En lang, lett kjole er alltid et trygt valg. Kombiner med minimalistiske smykker og et par vakre sandaler eller komfortable hæler for en sofistikert look.

Antrekkforslag: Prøv en vakker kjole som vår Yasmine kjole hvor du kan velge å gå for en fargerik variant i lilla eller klassisk i svart, beige eller ivory. For et mer casual bryllup er Mia kjole også et behagelig og lekkert valg. Kombiner med Blossom øredobber (kommer snart!) og en enkel clutch. 

2. Hagefest: Lett og pent

Hagefester krever en blanding av casual og chic. Velg en lett og ledig sommerkjole som vår Mia dress i bomull og lin for et uanstrengt antrekk. Komfortable sko som flate sandaler eller wedges gjør at du kan bevege deg fritt på gresset.

Antrekkforslag: En luftig og lett kjole eller et koordinert sett som Dreamy Top i hvitt med korte Dreamy skjørt, kombinert med sandaler og en bredbremmet hatt for å beskytte mot solen.

Ivorie Studio Top Dreamy Skirt - White

3. Strandutflukt: Avslappet og behagelig

For en dag på stranden gjelder det å velge et antrekk som er enkelt og komfortabelt. En tynn maxikjole eller cover over badetøyet gjør det lett å gå fra strand til strandbar. Husk å ta med en stor strandveske for alle nødvendigheter som solkrem, vannflaske og solbriller.

Antrekkforslag: Ta på deg din favorittbikini, som vår nye go-to Blooming Bikini i hvit eller svart. Ivories Sarah beach cover er også perfekt for en dag på stranden da den enkelt kan brukes over bikinien din. Kombiner med Dubai øredobber i gull (kommer snart!) og sandaler for en enkel, men stilig look.

Ivorie Studio swim Blooming Bikini Top - White

4. Musikkfestival: Lekent og komfortabelt

Festivaler er en flott anledning til å eksperimentere med ulike stiler og sette ditt eget preg på et antrekk. Du kan blant annet kombinere ulike mønstre, stiler og teksturer – eller gå for et enkelt antrekk og toppe det hele med morsomme tilbehør som en hatt eller blomsterkrone. Komfortable sko er et must, så velg ankelstøvletter eller flate sandaler som tåler mye gåing og ståing.

Antrekkforslag: Føl deg fin og komfortabel i Mariel dress – en lett og luftig kjole som kan styles opp og ned som du selv ønsker. 

5. Cocktailparty: Glamorøs og moderne

Et cocktailparty krever et touch av glam og gir mulighet for det lille ekstra også på sommeren. Velg en kjole eller et sett med en unik detalj – som volanger eller asymmetrisk snitt. Ved å gå for en enkel farge kan du også eksperimentere med sminke og tilbehør. Høye hæler fullfører looken, men velg et par som er komfortable nok til å bruke hele kvelden.

Antrekkforslag: Dreamy topp i svart med Pretty Perfect maxiskjørt. Dette settet tar seg godt ut både på dagen og kvelden, og krever ikke mye tilbehør da de vakre detaljene på toppen gjør nok ut av seg. Kombiner med Dubai Small Hoops (kommer snart!) og noen stilige, men komfortable, hæler.

Ivorie Studio Top Dreamy Top - Black

Avsluttende tips for sommermoten

Vi håper at tipsene og antrekksforslagene våre over gir deg rikelig med inspirasjon i forkant av sommerens fester og andre begivenheter. Dersom du er på utkikk etter enda mer inspirasjon, kan du utforske Ivories nyheter og bestselgere for å finne nye favoritter som kan kombineres med det du allerede har i skapet. 

Avslutningsvis ønsker vi å dele noen siste tips:

  • Velg riktige materialer: Naturlige materialer som bomull, lin og silke er ideelle for sommervarmen.
  • Test ulike farger og mønstre: Sommeren er tiden for lyse farger og lekne mønstre. Ikke vær redd for å eksperimentere med farger du vanligvis ikke bruker.
  • Moteriktig solbeskyttelse: En stor hatt og solbriller er både stilige og funksjonelle, da de beskytter deg mot solen. Men ikke glem solkrem også!
  • Praktiske vesker: Velg en veske som er stor nok til å bære nødvendigheter som solkrem, Ivorie Tumbler med vann og en lett jakke til svale sommerkvelder.
  • Ha det gøy: Mote er ment å være gøy og det er sunt å prøve noe nytt. Finn det som får deg til å føle deg vakker og selvsikker, og nyt minnene sommeren bringer!

Nyere innlegg →

Ivorie Magazine

RSS
Maldivene reisetips: Luksus og budsjettvennlige alternativer

Maldivene reisetips: Luksus og budsjettvennlige alternativer

Ivorie Magazine

Med sine hvite strender, krystallklare vann og luksuriøse resorter, er Maldivene en drømmedestinasjon for mange – og favorittdestinasjonen til Ivorie sin grunnlegger Isabel Raad. Øyens...

Les mer
Ivorie Tumbler med iskaffe

Oppskrift: Isabel Raad sin faste morgen iskaffe

Ivorie Magazine

Vi gir deg sommerens mest ettertraktede oppskrift på iskaffe, slik at du enkelt kan starte dagen på samme vis som Isabel Raad.

Les mer